Menu
 

Missä tarve on suurin

Haluamme antaa apuamme juuri sinne, missä kulloinkin on suurin tarve


Avustus- ja exodustyömme jatkuu edelleen monipuolisena ja haluamme kohdistaa apumme Israeliin ja juutalaisiin uskollisina toimeksiannollemme: "Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani (Jes.40:1-2)." 

Jokainen ihminen on tärkeä Jumalalle ja voi olla mukana tässä työssä omalla paikallaan. Säännöllisten lahjoitusten turvin olemme kyenneet tekemään hyvää Jumalan omaisuuskansalle Israelille monin eri tavoin.

Olemme esimerkiksi lahjoittaneet lääkkeitä, ruokaa, lämmityslaitteita, varustaneet kotisairaanhoitajia käymään katsomassa yksinäisiä ja sairaita maahanmuuttajia, tukeneet sekä messiaanisia juutalaisia että arabikristittyjä ja auttaneet juutalaisia maahanmuuttajia exodus-työssämme.

Olemme lisäksi kyenneet lahjoittamaan siirrettäviä pommisuojia. Säännöllinen tukemme Jerusalemin päätoimistollemme on korvaamaton. ’Missä tarve on suurin’ kohteeseen tulleilla varoilla voimme lisäksi paikata niitä tarpeita, jotka jäävät vähemmälle huomiolle ja kykenemme vastaamaan akuutteihin kriisitilanteisiin. ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat (1. Moos. 12:3).”

Viitenumero 9800 01006