icej suomen osasto

ICEJ Suomen osaston yhteystiedot

Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osasto ry (ICEJ Suomen osasto)
Gsm. 040 740 6166
Puh. 020 7181 280 (mpm/pvm)
icej@icej.fi
 
Toimiston aukioloajat

tiistai ja torstai klo 9−14, keskiviikko 9−16

Poikkeusaukioloajat
Toimistomme on suljettu 1.-31.7.2024

Lahjoita verkossa
IBAN-tilinumero: FI29 5092 0920 2944 34
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Lisätiedot ulkomailta maksettaessa

Pankin nimi: OP Corporate Bank plc

Pankin osoite: Gebhardinaukio 1, FI-00510 Helsinki

Nimi ja osoite: ICEJ Suomen osasto, Ullanlinnankatu 5
B 9, 00130 Helsinki


Avustuskohteiden viitenumerot
Käytäthän aina viitenumeroa maksaessasi.

8400 02019 Holokaustivanhukset 
8400 04004 Kotimaan Israel-työ
8400 02116 Kotisairaanhoito
8400 01324 Kriisiapurahasto
8400 02200 Messiaaniset juutalaiset 
8400 01007 Missä tarve on suurin 
8400 02006 Muu työ Israelissa
8400 02048 Sosiaalinen avustustyö
8400 02080 Syvännön raamattutyö
8400 02239 Työ lasten ja nuorten parissa

Lahjoituspuhelin
0600 14460 Exodus- ja alijatyö (10,26 €/puh + pvm)
0600 14470 Missä tarve on suurin (21,28 €/puh + pvm)

MobilePay
66330

Rahankeräyslupa
Poliisihallitus on myöntänyt Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osasto ry:lle 17.1.2024 alkaen rahankeräysluvan RA/2024/73, joka on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Kerätyt varat käytetään ICEJ:n tavoitteiden mukaiseen toimintaan Jerusalemin päätoimiston ja Suomen osaston kautta.

Suomen osaston henkilökunta

Jani Salokangas

Toiminnanjohtaja

Uruguayssa lähetyslapsena lapsuutensa viettänyt, media-alan ja BBA-tutkinnon omaava Jani Salokangas kutsuttiin ICEJ:n toiminnanjohtajaksi 1.2.2019 alkaen. Janilla on syvällinen tuntemus ICEJ:n työstä. Hän toimi vuodesta 2012 alkaen ICEJ:n kansainvälisenä nuorten työn Arise-johtajana ja myöhemmin myös markkinointijohtajana päätoimistolla Jerusalemissa.

Tuija Valtanen

Julistustyöntekijä

Tuija Valtanen on toiminut ICEJ:n Suomen osaston evankelistana vuodesta 2012 alkaen. Israel-rakkaus syntyi Tuijalle pikkuhiljaa, mutta se syttyi palavaksi lehtimajanjuhlamatkalla Jerusalemissa vuonna 2006.

Erja Nurmi

Taloushallinnon vastaava

Erja on työskennellyt ICEJ:n toimistossa vuoden 2020 alusta lähtien. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa talous- ja jäsenasiat. Israel on ollut Erjan sydämellä jo pienestä pitäen.

Sarita Hokkanen

Tapahtumakoordinaattori

Sarita on työskennellyt ICEJ:n Suomen osastossa vuodesta 2013 alkaen. Hän vastaa seurakuntavierailujen ja tapahtumien järjestämisestä. Sarita toimii myös johdon assistenttina ja työskentelee markkinoinnin sekä varainhankinnan parissa.

Susanna Kokkonen

ICEJ:n Pohjoismaiden osastojen holokaustin ja antisemitismin asiantuntija

Tohtori Susanna Kokkonen on toiminut ICEJ:n pohjoismaisena holokaustin ja antisemitismin asiantuntijana vuoden 2022 alusta lähtien. Susannalla on syvä asiantuntemus aiheesta ja sen juurisyistä. Hän työstää uusia koulutusmateriaaleja ja kurssikokonaisuuksia aihepiirin ympäriltä.

Susanna Rajala

Viestintäkoordinaattori

Susanna aloitti ICEJ:n Suomen osaston viestintäkoordinaattorina marraskuussa 2021. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat Sana Jerusalemista -lehden toimitussihteerin tehtävät, sähköisten uutiskirjeiden ja käännöstöiden tekeminen sekä muut viestinnälliset tehtävät.

Annika Ibrahim

Viestintäkoordinaattori

Annika on ollut ICEJ:llä töissä vuodesta 2014. Hän hoitaa viestinnällisiä ja projektiluontoisia tehtäviä.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä voin lähettää kummivanhukselle?

Englanninkielisiä kortteja, lyhyitä kirjeitä, kuvan itsestäsi tai Suomesta sekä pehmokuoreen mahtuvia pieniä lahjoja, kuten kirjanmerkin tai villasukat. Huomioithan, että EU:n ulkopuolisissa tavaralähetyksissä sinun tulee täyttää tulliselvityslomake Postin verkkosivuilla. 

Millä kielellä kortit ja kirjeet kirjoitetaan?

Englanniksi.

Minne kortit lähetetään?

Ne lähetetään Israeliin Haifa-kotiin osoitteeseen, joka annetaan kummeille.

Saanko vastauksen kummivanhukseltani korttiini?

Emme valitettavasti voi taata vastausta kummivanhukselta. Toisinaan kuitenkin vastauksia lähetetään, jos henkilökunnalla on aikaa auttaa vanhuksia vastaamisessa.

Saanko Haifa-kodista mitään postia?

Saat sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa englanninkielisen kirjeen, jossa on kertomuksia ja kuvia Haifa-kodin elämästä ja tapahtumista. Lisäksi Haifa-kodin kuulumisista kerrotaan säännöllisesti ICEJ Suomen osaston verkkosivuilla ja Sana Jerusalemista -lehdessä.

Mitä tarkoittaa ICEJ Suomen osaston jäsenyys?

ICEJ Suomen osaston jäsenenä olet sitoutunut tukemaan ICEJ Suomen osaston tekemää kristillisen lohdutuksen työtä juutalaisten ja muiden kansanryhmien parissa Israelissa liittymällä yhdistyksemme henkilö-, aviopari-, tai ainaisjäseneksi.

Millaisia etuja jäsenyys tuo?

ICEJ Suomen osaston jäsenenä olet oikeutettu ostamaan ICEJ:n uutuustuotteet jäsenhintaan. Katso myytäviä tuotteita Sana Jerusalemista -lehdestämme ja verkkokaupastamme. Jäsenhinnat näkyvät, kun klikkaat tuotteen kohdalta ”Tilaa tästä” ja tuotetilauslomake aukeaa.

Jäsenille lähetetään automaattisesti kuusi kertaa vuodessa ilmainen Sana Jerusalemista -lehti sekä kuusi kertaa vuodessa ystäväkirje. Lähetämme lisäksi kerran vuodessa jäsenkirjeen jäsenmaksulaskutuksen yhteydessä.

Velvoittaako jäsenyys jotain?

Jäsenyys velvoittaa ainoastaan huolehtimaan vuosittaisesta jäsenmaksusta, joka koskee siis henkilöjäseniä ja avioparijäseniä. Vuosittainen jäsenlasku lähetetään vanhoille jäsenille maaliskuuhun mennessä ja uusille jäsenille jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Mitä tarkoittaa ainaisjäsenyys?

Voit osoittaa tukesi ICEJ:n Israel-työlle myös liittymällä ainaisjäseneksi. Se tarkoittaa, että maksat liittyessäsi 350 euron kertasumman, jonka jälkeen olet automaattisesti ICEJ:n Suomen osaston jäsen niin kauan kuin haluat. Ainaisjäsenille ei lähetetä vuosittaisia jäsenlaskuja, mutta he ovat oikeutettuja kaikkiin samoihin jäsenetuihin kuin henkilö- ja avioparijäsenet.

Miten eroan tai muuta jäsenyyden?

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenyydestä eroamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti ICEJ Suomen osaston hallitukselle tai puheenjohtajalle esimerkiksi sähköpostitse icej@icej.fi.

Mikäli jokin jäsenyyteesi vaikuttava asia (esim. osoite, nimi,  aviopuolison menehtyminen) muuttuu, ota yhteyttä ICEJ:n Suomen osaston toimistoon. 

Miten peruutan lehtitilauksen?

Voit perua lehtitilauksesi ilmoittamalla siitä toimistollemme sähköpostitse icej@icej.fi tai soittamalla 020 7181 280 tai 040 740 6166.

Minne ilmoitan osoitteenmuutoksen?

Voit ilmoittaa osoitteenmuutoksesta yllä olevalla lomakkeella, sähköpostitse icej@icej.fi tai soittamalla 020 7181 280 tai 040 740 6166.

Voiko Sana Jerusalemista -lehteä lukea internetissä?

Lehti on luettavissa Issuu-palvelussa osoitteessa: https://issuu.com/icejsuomenosasto

Voinko tilata lehden toiselle ihmiselle?

Voit tilata lehden ainoastaan itsellesi. Jos ystäväsi tai tuttusi haluaisi tilata lehden, voit pyytää häntä itse tilaamaan lehden joko verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä ICEJ:n toimistoon.

Miten ilmoitan muuttuneen sähköpostiosoitteeni?

Voit ilmoittaa muuttuneen sähköpostisi ottamalla yhteyttä toimistollemme lomakkeella, sähköpostitse icej@icej.fi tai soittamalla 020 7181 280 tai 040 740 6166.

Miten peruutan uutiskirjeen tai Jesaja 62 -rukouskirjeen tilauksen?

Jokaisen lähettämämme uutiskirjeen lopussa on kohta ”Haluatko muuttaa tilaustasi? Voit päivittää yhteystietosi tai perua tilauksesi.” Paina kohtaa ”perua tilauksesi”.

Olen peruuttanut uutiskirjeen ja/tai Jesaja 62 -rukouskirjeen tilauksen. Miten voin liittyä takaisin postituslistalle? 

Voit tilata uutiskirjeen tai Jesaja 62 -rukouskirjeen tilaamalla sen uudestaan tällä sivulla olevan lomakkeen kautta.