Menu
 

Tuija Valtanen

JulistustyöntekijäKuva: Frans Salmi

Tuija Valtanen toimii ICEJ:n Suomen osaston evankelistana ja on palvellut Paltamon ja Kajaanin helluntaiseurakuntia monissa eri tehtävissä mm. nuorisotyössä ja evankelistana vuosien ajan tultuaan uskoon 1989. Hän kokee kutsumuksenaan julistaa evankeliumia ja innostaa ihmisiä Pyhän Hengen voimassa olemaan Herran käytössä omien armoitustensa mukaan.

- Ensimmäisen kerran kävin Israelissa vuonna 2001. Israel-rakkaus syntyi minulle pikkuhiljaa, mutta se syttyi palavaksi lehtimajanjuhlamatkalla Jerusalemissa vuonna 2006, kertoo Tuija.

- Monien lyhyempien Israelin matkojeni lisäksi minulla on ollut mahdollisuus palvella yhden pidemmän jakson vapaaehtoisena Katzrinin kaupungissa Golanin ylängöllä. Aiemmin olen toiminut puolitoista vuotta Fida Lähetysjärjestön Israel-rukouskampanjan kenttätyöntekijänä, jolloin kiersin Kainuun, Lapin ja Pohjois-Karjalan helluntaiseurakunnissa välittämässä esirukousnäkyä Israelin puolesta.

Tuija Valtanen haluaa edelleen olla rohkaisemassa kristittyjä rukoilemaan Israelin puolesta. Hänen sydämellään on myös kaikkein köyhimpien auttaminen Israelissa. Tuija kertoo mielellään tilaisuuksissa siitä, kuinka seurakunnat voivat seistä Israelin rinnalla rukouksin, taloudellisesti ja käytännön töin.

Tuija Valtanen on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta ja neljä lastenlasta.

Tuija vierailee seuraavissa seurakunnissa:

2017

HUHTIKUU

  • to 20.4. klo 18.00 Varkauden vapaaseurakunta, Laivalinnankatu 5-7
  • su 23.4. klo 11.00 Hyvinkään helluntaiseurakunta, Palo-ojantie 1


TOUKOKUU

  • pe 5.5. klo 18.00 Vilppulan evankelistakoti, Ajosharjuntie 59
  • la 6.5. klo 10.15 Vilppulan evankelistakoti, Ajosharjuntie 59
  • su 7.5. klo 10.00 Vilppulan evankelistakoti, Ajosharjuntie 59


KESÄKUU

  • ma 19.6. klo 18.00 Siilinjärven vapaaseurakunta, Asematie 6