osallistu

Lahjoita ICEJ:n työhön

Missä tarve on suurin

840001007

Exodus- ja alijatyö

840003005

Holokaustin muistaminen ja antisemitismin vastainen työ

840001201

Holokaustivanhukset

840002019

Kotisairaanhoito ​

840002116

Kriisiapurahasto

840001324

Messiaaniset juutalaiset

840002200

Sosiaalinen avustustyö

9800 02047

Syvännön raamattutyö

840002080

Työ lasten ja nuorten parissa

840002239

Kotimaan Israel-työ

840004004

Muu ICEJ:n työ

840002006

Rahankeräyslupa
Poliisihallitus on myöntänyt Jerusalemin kansainvälisen kristillisen suurlähetystön Suomen osasto ry:lle 17.1.2024 alkaen rahankeräysluvan RA/2024/73, joka on voimassa Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta. Kerätyt varat käytetään ICEJ:n tavoitteiden mukaiseen toimintaan Jerusalemin päätoimiston ja Suomen osaston kautta.

Muita tapoja lahjoittaa

Lahjoita verkossa
IBAN-tilinumero: FI29 5092 0920 2944 34
BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Lisätiedot ulkomailta maksettaessa
Pankin nimi: OP Corporate Bank plc
Pankin osoite: Gebhardinaukio 1, FI-00510 Helsinki
Nimi ja osoite: ICEJ Suomen osasto, Ullanlinnankatu 5 B 9, 00130 Helsinki
Käytäthän aina viitenumeroa maksaessasi.
 

Lahjoituspuhelin
0600 14460 Exodus- ja alijatyö (10,26 €/puh + pvm)
0600 14470 Missä tarve on suurin (21,28 €/puh + pvm)

MobilePay
66330

Missä tarve on suurin?

Säännöllisten lahjoitusten turvin olemme kyenneet tekemään hyvää Jumalan omaisuuskansalle Israelille monin eri tavoin. ’Missä tarve on suurin’ kohteeseen tulleilla varoilla voimme lisäksi paikata niitä tarpeita, jotka jäävät vähemmälle huomiolle ja kykenemme vastaamaan akuutteihin kriisitilanteisiin. ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat (1. Moos. 12:3).”

Exodus- ja alijatyö

Jumala lupasi, että Hän tuo juutalaiset takaisin esi-isiensä maahan Israeliin. ICEJ kutsuu sinut olemaan osa tätä ihmettä ja profetian täyttymystä. Lentolippujen sponsoroimisen lisäksi ICEJ kulkee juutalaisten rinnalla sekä ennen muuttoa että sen jälkeen. Siirry tästä Alija-työn sivulle.

Holokaustin muistaminen ja antisemitismin vastainen työ

ICEJ on sitoutunut vahvasti holokaustin muiston kunnioittamiseen ja antisemitismin vastaiseen työhön. Haluamme auttaa ihmisiä ymmärtämään menneisyyden antise­mitismin taustatekijöitä laajemmin ja paremmin, jotta voimme vastata tämän ajan haasteisiin oikein työ­kaluin.

Holokaustivanhukset

Voimme aavistaa vain vähän siitä, millaiset haavat holokausti jätti niille, jotka sen kokivat. ICEJ osoittaa käytännöllistä rakkautta ja antaa holokaustiselviytyjille elämän loppuvuosina mahdollisuuden hyvään huolenpitoon tukemalla holokaustiselviytyjien Haifa-kotia.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoitotyö toteuttaa käytännöllisesti ICEJ:n kutsua: ”Lohduttakaa kansaani.” Jerusalemissa hollantilaissyntyisen Corrie van Maanenin johdolla toimiva hoitajaryhmä antaa perushoitoa ja fyysistä apua vanhuksille ja erityisesti maahanmuuttajille.

Kriisiapurahasto

Kriisiapurahaston turvin tuemme Israelissa asuvia eri kriisien keskellä. Autamme haavoittuvia yhteisöjä erityisesti Israelin raja-alueilla, jotka kärsivät terrorismista. Tuemme sodasta ja terrorismista traumatisoituneita heidän kohdatessaan useita haasteita fyysisten ja henkisten vammojen vuoksi.

Messiaaniset juutalaiset

Messiaaniset seurakunnat ovat merkittäviä vaikuttajia Israelin yhteiskunnassa. Raamattu sanoo: ”Tehkäämme hyvää kaikille, mutta varsinkin uskonveljille.”  ICEJ haluaa olla lohduttamassa juutalaista kansaa kristillistä lohdutuksella.

Sosiaalinen avustustyö

Sosiaalinen avustustyö työskentelee yhdessä Israelin sosiaalityöntekijöiden ja avustusjärjestöjen kanssa tarjoten aineellista, taloudellista ja hengellistä tukea sitä tarvitseville. Monet yhteiset hankkeet ovat auttaneet rakentamaan siltoja eri etnisten ryhmien ja uskonnollisten yhteisöjen välille ja ovat todistaneet kristittyjen rakkaudesta käytännössä.

Syvännön raamattutyö

Syväntöjen raamattutyö painattaa ja jakaa Raamattuja kaikille Israelissa asuville kansanryhmille. Työn periaate on ollut alusta asti: Jumalan Sanaa lahjana ”juutalaisille ensin” ja sitten myös pakanoille.

Työ lasten ja nuorten parissa

Vuosikymmenten ajan ICEJ:n työ on koskettanut ja muuttanut tuhansien lasten elämän Israelissa; heillä ei olisi muutoin ollut toivoa valoisasta tulevaisuudesta. Monet avustamistamme lapsista kuuluvat köyhiin juutalaisiin maahanmuuttajaperheisiin, mutta autamme myös arabi-, beduiini- ja druusilapsia.

Kotimaan Israel-työ

Kotimaan Israel-työhön kerättyjä varoja käytetään Suomessa Israelin hyväksi tehtävään vaikutustyöhön. Tuotamme muun muassa radio-ohjelmia ja Sana Jerusalemista -lehteä, järjestämme puhujakiertueita ja tiedotamme Israelissa juutalaisten hyväksi tehtävästä rakkauden työstä.

Muu ICEJ:n työ

Muu ICEJ:n työ -kohteeseen tulleilla varoilla tuetaan ICEJ:n Jerusalemin päätoimiston laajamittaista työtä juutalaisen kansan ja muiden kansanryhmien hyväksi Israelissa ja kansainvälisesti.