rukous

Rukoilemme yhdessä Israelin puolesta

ICEJ:llä on vahva näky rukouksesta, joka yhdistää kristityt ympäri maailmaa rukoilemaan Israelin ja kansakuntien puolesta. 

Vietämme joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona Jesaja 62 -rukouspäivää ja järjestämme kansainvälisiä rukoushetkiä myös internetin välityksellä.

Jesaja 62-rukouspäivä

Seurakunnat, ryhmät ja yksityishenkilöt ympäri maailman kokoontuvat kuukausittain rukoilemaan ja paastoamaan Israelin puolesta Jesaja 62. luvun kehotuksen mukaan:

”Sinun muureillesi, Jerusalem, Minä olen asettanut vartijoita. Hetkeksikään he eivät saa herpaantua, eivät päivällä eivätkä yöllä. …. Te, jotka huudatte Herraa, älkää suoko itsellenne lepoa! Älkää suoko lepoa hänelle, ennen kuin Hän rakentaa ennalleen Jerusalemin ja tekee siitä ylistyksen aiheen koko maailmalle.” (Jes. 62:6-7)

Kutsumme sinut rukoilemaan kanssamme  Israelin, kansakuntien ja ICEJ:n työn puolesta. Kansainvälinen Jesaja 62-rukoushetki järjestetään Zoomissa joka keskiviikko klo 16. Siihen voit osallistua tästä linkistä. Jesaja 62 -rukouskirjeen ja rukousaiheet voit tilata sähköpostiisi tästä linkistä.

Rukous on työmme elinehto. Ilman sitä, mikään ei kasva, eikä menesty.

Jani Salokangas

Toiminnanjohtaja, ICEJ Suomen osasto

Lahjoita työhön