osallistu

Liity ICEJ Suomen osaston jäseneksi

Jesajan kirjan 40. luvun kehotus ”Lohduttakaa, lohduttakaa minun kansaani” on ICEJ:n työn perusta. Lukuisat suomalaiset ovat vuosikymmenien saatossa sitoutuneet ICEJ:n rakkauden- ja laupeudentyöhön Israelissa.

Sykkiikö sydämesi Israelille? Onko näkynäsi lohduttaa Jumalan omaisuuskansaa? Haluatko osoittaa kristillistä rakkautta käytännön teoin juutalaisille ja maan muille väestöryhmille?

Mikäli vastauksesi on ’kyllä’, kutsumme sinut liittymään ICEJ Suomen osaston jäseneksi. Voit liittyä yhdistyksemme henkilöjäseneksi (35 €/ vuosi), avioparijäseneksi (65 €/ vuosi) tai ainaisjäseneksi (350 €/ kertamaksu).

Mitä jäsenyys pitää sisällään?

ICEJ Suomen osaston jäsenenä pääset osaksi suurta, kansainvälistä ICEJ-perhettä, joka yhdessä toteuttaa Jumalan suurta suunnitelmaa.  

Jäsenille lähetetään automaattisesti kuusi kertaa vuodessa Sana Jerusalemista -lehti ja ystäväkirje. Lähetämme lisäksi kerran vuodessa jäsenkirjeen. Jäsenet saavat osasta myyntituotteistamme tuotekohtaisia alennuksia.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä jäsenyydestä, ota rohkeasti yhteyttä ICEJ Suomen osaston toimistoon.

liity jäseneksi

ICEJ Suomen osaston jäsenenä osoitat rakkautesi Israelia kohtaan.

liity jäseneksi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

ICEJ Suomen osaston jäsenenä olet sitoutunut tukemaan ICEJ Suomen osaston tekemää kristillisen lohdutuksen työtä juutalaisten ja muiden kansanryhmien parissa Israelissa liittymällä yhdistyksemme henkilö-, aviopari-, tai ainaisjäseneksi.

ICEJ Suomen osaston jäsenenä olet oikeutettu ostamaan ICEJ:n uutuustuotteet jäsenhintaan. Katso myytäviä tuotteita Sana Jerusalemista -lehdestämme ja verkkokaupastamme. Jäsenhinnat näkyvät, kun klikkaat tuotteen kohdalta ”Tilaa tästä” ja tuotetilauslomake aukeaa.

Jäsenille lähetetään automaattisesti kuusi kertaa vuodessa ilmainen Sana Jerusalemista -lehti sekä kuusi kertaa vuodessa ystäväkirje. Lähetämme lisäksi kerran vuodessa jäsenkirjeen jäsenmaksulaskutuksen yhteydessä.

Jäsenyys velvoittaa ainoastaan huolehtimaan vuosittaisesta jäsenmaksusta, joka koskee siis henkilöjäseniä ja avioparijäseniä. Vuosittainen jäsenlasku lähetetään vanhoille jäsenille maaliskuuhun mennessä ja uusille jäsenille jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Voit osoittaa tukesi ICEJ:n Israel-työlle myös liittymällä ainaisjäseneksi. Se tarkoittaa, että maksat liittyessäsi 350 euron kertasumman, jonka jälkeen olet automaattisesti ICEJ:n Suomen osaston jäsen niin kauan kuin haluat. Ainaisjäsenille ei lähetetä vuosittaisia jäsenlaskuja, mutta he ovat oikeutettuja kaikkiin samoihin jäsenetuihin kuin henkilö- ja avioparijäsenet.

Yhdistyksen sääntöjen mukaan jäsenyydestä eroamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti ICEJ Suomen osaston hallitukselle tai puheenjohtajalle esimerkiksi sähköpostitse icej@icej.fi.

Mikäli jokin jäsenyyteesi vaikuttava asia (esim. osoite, nimi,  aviopuolison menehtyminen) muuttuu, ota yhteyttä ICEJ Suomen osaston toimistoon