Menu
 

Sosiaalinen avustustyö, ICEJ AID

Sosiaalinen avustustyö tapahtuu yhdessä Israelin sosiaalityöntekijöiden ja avustusjärjestöjen kanssa


Sosiaalinen avustustyö (ICEJ AID) on työtä yhdessä Israelin sosiaalityöntekijöiden ja avustusjärjestöjen kanssa tarjoten aineellista, taloudellista ja hengellistä tukea sitä tarvitseville. Monet yhteiset hankkeet ovat auttaneet rakentamaan siltoja eri etnisten ryhmien ja uskonnollisten yhteisöjen välille ja ovat todistaneet kristittyjen rakkaudesta käytännössä. Tärkeä kohteemme Israelissa on myös terrorismin uhrien ja heidän perheidensä tukeminen ja auttaminen.

ICEJ:n sosiaalisen avustustyön osastolla on projekteja ympäri maata. Tuhansia juutalaisia, arabeja, kristittyjä, muslimeja, druuseja, etiopialaisia ja beduiineja on autettu monin tavoin. Hankkeet ovat sisältäneet mm. ruokaa, hammashuoltoa, tietokonelahjoituksia, kuulolaitteita, happisäiliöitä, huonekaluja, lakanoita, kenkiä, vaatteita, ambulanssin, lääkintäklinikan, leikkivälineitä lapsille, lämmittimiä, opetusluokkia ja paljon muuta. ICEJ on hankkinut useita sekä liikuteltavia että pysäkkipommisuojia eri alueille raketti-iskuilta suojautumisen varalle. Suomalaiset kristityt ovat antaneet oman panoksensa pommisuojien hankintaan.

Avustuskohteistamme Israelissa ovat mm. Neve Galimin lastenkoti, Immanuel-päiväkoti sekä Haifa-koti, joista voit lukea lisää "Työmuodot"-välilehden alta löytyvästä "Muu työ Israelissa" -välilehdeltä.