ajankohtaista

ICEJ antaa hätäapua Israelissa

ICEJ ja sen maailmanlaajuinen kansallisten osastojen verkosto on sitoutunut seisomaan Israelin rinnalla tänä kriittisenä aikana rukoilemalla, antamalla kiireellistä taloudellista apua sekä puolustamalla julkisesti Israelin oikeutta ja velvollisuutta puolustaa kansalaisiaan.

ICEJ aloitti kriisiapukeräyksen heti Hamasin hyökättyä Israeliin lauantaiaamuna. Israelin sisällä on yli 100 000 maan sisäistä pakolaista ja useita asuinalueita evakuoidaan. ICEJ vetoaa edelleen kristittyihin ystäviimme, että he seisoisivat Israelin rinnalla ja lahjoittaisivat kiireellisiin tarpeisiin.

ICEJ pystyi vastaamaan ensimmäisiin avuntarpeisiin jo lauantai-iltapäivän aikana. Konsultoimme pitkäaikaisia israelilaisia kumppaneitamme – sekä Gazan raja-alueella että muualla Israelissa – ja seuraavat tarpeet asetetaan etusijalle:

1) Israelin asukkaiden ja äskettäin saapuneiden maahanmuuttajien evakuointi Gazan raja-alueelta turvallisemmille alueille muualla maassa. Autamme erityisesti heikommassa asemassa olevia vähemmistöjä, kuten vanhuksia, holokaustiselviytyjiä ja yksinhuoltajia, sekä heitä, joilla ei ole sukulaisia, joiden luo mennä.

2) Ruokapakettien jakaminen perheille, jotka ovat menettäneet kotinsa tai jotka on evakuoitu kodeistaan.

3) Perustarpeet ja ensiapu, mukaan lukien lääketieteellinen apu ja traumahoito.

4) Enemmän liikuteltavia pommisuojia, joita tarvitaan erityisesti suojelemaan alueita, joita Rautakupoli ei kata. Aiomme tilata viisi uutta pommisuojaa ja pyydämme apuasi, jotta voimme asentaa niitä lisää mahdollisimman pian.

Lahjoita kriisiapurahastoon: icej.fi/lahjoita

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

19/04/2024

Israel tarvitsee ystäviä enemmän kuin koskaan

16/04/2024

Israelin Punainen Daavidintähti pelastaa elämää

15/04/2024

Iran iski Israeliin – laajeneeko sota?