ajankohtaista

ICEJ ilahdutti israelilaisia avunantajia

ICEJ:n sosiaalisen avustustyön tiimi valmisteli hiljattain ilolla erityisiä lahjapakkauksia israelilaisille avunantajille ja paikallisille turvallisuusviranomaisille, jotka asuvat Gazan rajan läheisyydessä.

He ovat juuri eläneet rankan ajanjakson auttaessaan ja palvellessaan yhteisöjään viimeisimmässä raketti- ja ohjussodassa, jonka Hamas käynnisti Israelia vastaan. Mielestämme he ansaitsivat kiitosta ja rohkaisua uhrautumisestaan ja palveluksestaan.

ICEJ:n kansalliset osastot olivat valmistelleet erityisiä rohkaisuviestejä ja valokuvia, jotka saapuivat muun muassa Australiasta, Filippiineiltä, Etelä-Afrikasta, Ugandasta, Fidziltä, Keniasta, Sveitsistä, Suomesta, Hollannista, Saksasta, Italiasta, Ranskasta, Yhdysvalloista, Kanadasta ja Etelä-Amerikan maista. Jokainen viesti asetettiin huolellisesti ainutlaatuisesti maalatulle korttipohjalle. Moniin viesteihin oli sisällytetty jae 5. Moos. 31:7: ”Ole luja ja rohkea.” Kansalliset johtajamme eivät olleet tietoisia, että nämä samat sanat oli painatettu hepreaksi myös kauniisiin käsin tehtyihin kahvimukeihin, jotka lahjoitettiin yhdessä kortin kanssa.

Lahjapakkaukset jaettiin kymmenille psykologeille, terapeuteille ja turvallisuusviranomaisille, jotka pyyteettömästi antoivat omaa aikaansa ja energiaansa kellon ympäri varmistaakseen kaupunkiensa asukkaiden turvallisuuden ja selviytymisen, kun Israeliin ammuttiin tuhansia raketteja ja ohjuksia.

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

17/05/2024

Juutalaisten paluumuutto Israeliin jatkuu vahvana

16/05/2024

Apua sodan traumatisoimille lapsille

13/05/2024

Israelin suurlähettiläs Ben-Yaakov: ”Israelin kansalla on kyky voittaa kaikki tiellemme tulevat esteet”