ajankohtaista

ICEJ lahjoittaa 15 pommisuojaa Israelin rajakaupunkeihin

ICEJ on päättänyt kiireellisesti lahjoittaa 15 uutta pommisuojaa viimepäivien raketti- ja ohjusiskujen eskaloitumisen vuoksi.

Näistä yhdeksän kuljetetaan mahdollisimman pian Gazan rajan läheisyydessä sijaitseviin israelilaiskaupunkeihin ja kuusi pohjoiseen Libanonin rajan läheisyydessä oleviin kyliin.

ICEJ:lle tulleiden lahjoitusten ansiosta olemme nämä pommisuojat mukaan luettuna pystyneet hankkimaan yhteensä 132 pommisuojaa vuodesta 2008 lähtien. Suurin osa näistä pommisuojista on sijoitettu Gazan rajan läheisyyteen ja loput Libanonin rajan läheisyyteen. Jatkamme edelleen varojen keräämistä, jotta pystymme hankkimaan lisää pommisuojia mahdollisimman pian.

”Teemme kaikkemme, jotta voimme seisoa Israelin rinnalla näinä vaikeina aikoina, kun Hamas hyökkää Gazasta rakettitulella”, sanoi ICEJ:n presidentti Jürgen Bühler. ”Se alkaa siitä, että lahjoitamme elämää pelastavia pommisuojia kaikista haavoittuvimmille israelilaisyhteisöille Gazan läheisyydessä, missä ohjuspuolustusjärjestelmä rautakupoli ei pysty niin tehokkaasti torjumaan raketteja ja ohjuksia.”

”Gazan läheisyydessä asuvilla israelilaisilla on vain muutama sekunti aikaa juosta turvaan, ja he ovat kertoneet meille useita kertoja, että nämä pommisuojat todellakin säästävät ihmishenkiä. Ne ovat myös antaneet mielenrauhaa perheille, jotta perheet pystyvät jatkamaan elämää jatkuvasta rakettiuhkasta huolimatta”, Bühler lisää.

Teemme yhteistyötä Operation Lifeshieldin kanssa ja olemme asennuttaneet kymmeniä pommisuojia kouluihin, päiväkoteihin, sairaaloihin, nuorisokeskuksiin, kunnantaloihin ja muihin julkisiin paikkoihin, jotka eivät pysty toimimaan kriisiaikoina ilman kunnollisia pommisuojia. Viisitoista uusintakin pommisuojaa rakennetaan Israelin puolustusvoimien antamien standardien mukaisesti ja toimitetaan paikoilleen mahdollisimman pian. Pommisuojia tarvitaan kuitenkin edelleen lisää siviilien varjelemista varten, joten vetoamme kristittyihin ympäri maailmaa, että he auttaisivat tässä kriittisessä tarpeessa.

Lahjoita kriisiapurahastoon ja ole mukana pelastamassa ja varjelemassa israelilaisia elämiä.

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

20/06/2024

Israelissa odotetaan kesällä suurta alija-aaltoa

13/06/2024

Toivon sanoja ja säveliä Temppeliaukion kirkossa

31/05/2024

Haastattelussa Ulla Järvilehto: ”Iloitsen, kun työ edistyy!”