ajankohtaista

ICEJ:n kotisairaanhoito täyttää 25 vuotta

ICEJ:n kotisairaanhoito aloitti toimintansa 25 vuotta sitten, kun sairaanhoitaja Corrie van Maanen aloitti työskentelynsä Jerusalemissa ja alkoi huolehtia Venäjältä saapuneista iäkkäistä juutalaisista maahanmuuttajista.

Kaikkien näiden vuosien aikana Corrie on auttanut lukuisia henkilöitä monin eri tavoin. Työ jatkuu edelleen vahvana ja monet saavat apua päivittäisiin askareihinsa ja perushoitoa sekä annoksen toivoa ja rohkaisua joka kerta, kun joku kotisairaanhoidon tiimiläisistä vierailee heidän luonaan. Sinun uskollinen tukesi tekee tämän mahdolliseksi.

Jo 18 vuoden ajan kotisairaanhoidon tiimi on rakentanut kallisarvoista ystävyyssuhdetta perheeseen, jonka tytär tarvitsee kokoaikaista hoitoa. Vanhemmat, jotka joutuivat kärsimään toisen maailmansodan aikana, ovat huolehtineet tyttärestään kaikella rakkaudella ja huolenpidolla. He ovat kuitenkin molemmat jo 80-vuotiaita, joten ICEJ:n kotisairaanhoito on auttanut heitä monin tavoin. Hiljattain äiti sanoi: ”Niin monet asiat voivat mennä pieleen viikon aikana, mutta kun te saavutte, tiedämme, että kaikki tulee taas kuntoon ja voimme jälleen jatkaa uuteen viikkoon.” Säännöllisistä vierailuista on tullut heidän viikkojensa kohokohtia.

Meidän antamamme huolenpito kumpuaa Jumalan antamasta rakkaudesta, joka kehottaa meitä ”lohduttamaan Hänen kansaansa.” Olemme kiitollisia tästä etuoikeudesta osoittaa heille rakkautta ja huolenpitoa. Kiitos, että olet kulkenut rinnallamme tukien tätä arvokasta työtä ja rukoillut työmme puolesta. 

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

20/06/2024

Israelissa odotetaan kesällä suurta alija-aaltoa

13/06/2024

Toivon sanoja ja säveliä Temppeliaukion kirkossa

31/05/2024

Haastattelussa Ulla Järvilehto: ”Iloitsen, kun työ edistyy!”