ajankohtaista

ICEJ:n työn kohokohtia vuonna 2022

Vuoden vaihde on hyvä hetki katsoa taaksepäin ja arvioida, mitä olemme saaneet yhdessä aikaan vuonna 2022.

Päättynyt vuosi on ollut todellinen toivon, siunausten ja lupausten vuosi, jonka aikana ICEJ on toteuttanut useita menestyksellisiä hankkeita Israelissa esimerkiksi Ukrainan juutalaisten paluumuuttajien, holokaustiselviytyjien ja haavoittuvimpien väestöryhmien parissa. ”Kaikki hankkeemme välittävät yhtä ja samaa sanomaa: Me rakastamme Jerusalemia. Me rakastamme Israelia ja juutalaista kansaa”, kertoo ICEJ:n presidentti Jürgen Bühler.  

Sinun tuellasi olemme voineet tarjota uuden alun yli tuhannelle uudelle maahanmuuttajalle, jotka ovat paenneet Ukrainan sotaa. Heidän joukossaan on 17 holokaustiselviytyjää, jotka ovat saaneet uuden kodin ICEJ:n Haifa-kodista. Lehtimajanjuhlaa saatiin juhlia vihdoin sekä paikan päällä Israelissa että internetin välityksellä. Myös rukous on kasvanut voimallisesti ICEJ:n palvelutyössä, myös maailmanlaajuisesti. Lisäksi aloitettiin uusia kiinnostavia puunistutushankkeita eteläisessä Israelissa yhdessä Juutalaisen kansallisrahaston kanssa.

”Kaikki nämä hankkeet ovat olleet mahdollisia sinun anteliaalla tuellasi, lahjoituksillasi ja rukouksillasi sekä vierailullasi lehtimajanjuhlillamme”, jatkaa Bühler. ”Haluan kiittää sinua, että olet seissyt kristillisen suurlähetystön rinnalla vuonna 2022. Rukoilen, että seisot jatkossakin rinnallamme, kun yhdessä osoitamme rakkauttamme Jerusalemille ja juutalaiselle kansalle.”

Katso video ICEJ:n hankkeista ja saavutuksista vuonna 2022

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

17/05/2024

Juutalaisten paluumuutto Israeliin jatkuu vahvana

16/05/2024

Apua sodan traumatisoimille lapsille

13/05/2024

Israelin suurlähettiläs Ben-Yaakov: ”Israelin kansalla on kyky voittaa kaikki tiellemme tulevat esteet”