ajankohtaista

Israel tarvitsee ystäviä enemmän kuin koskaan

”Israelin valtio on muuttunut lähtemättömällä tavalla sen jälkeen, kun Hamas teki julman hyökkäyksensä 7. lokakuuta”, kertoo ICEJ:n avustustyön johtaja Nicole Yoder ICEJ:n tuoreella videolla. Vaikka tuhon ja surun keskeltä löytyy myös kestävyyttä ja sankaruutta, tarvitsee Israel ystäviään nyt enemmän kuin koskaan, Yoder jatkaa.

Siksi ICEJ haluaa seistä israelilaisten rinnalla tarjoamalla heille rohkaisua ja monenlaista käytännön apua. Sodan alusta lähtien ICEJ on mm. huolehtinut evakuoiduista tarjoamalla elintarvikkeita ja muuta hätäapua, tukenut orpoja ja koululaisia opiskelussa, sponsoroinut traumaterapiaa ja -kuntoutusta tarvitseville, lahjoittanut ensiapuvälineitä ja ambulansseja sekä kunnostanut pommisuojia riskialueilla.     

”Sinun tuellasi voimme edelleen kohdata ne kiireelliset tarpeet, joita israelilaisilla on ympäri maata”, Yoder jatkaa. ”Se on merkinnyt valtavasti israelilaisille ja vaikuttanut myönteisesti niin moniin ihmisiin. Jatkathan yhteistyötä kanssamme ja muutat rakkautesi tätä maata kohtaan käytännölliseksi avuksi, jota tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!”  

Sydämellinen kiitos lahjastasi!

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

17/05/2024

Juutalaisten paluumuutto Israeliin jatkuu vahvana

16/05/2024

Apua sodan traumatisoimille lapsille

13/05/2024

Israelin suurlähettiläs Ben-Yaakov: ”Israelin kansalla on kyky voittaa kaikki tiellemme tulevat esteet”