ajankohtaista

Joulun iloa arabikristityille perheille

ICEJ:n sosiaalisen avustustyön osastolla alkaa olla joulun tuntua ilmassa. Osastomme on ollut hyvin kiireinen valmistellessamme joulukampanjaamme. Olemme kirjoittaneet joulukortteja, hankkineet ruokalahjakortteja ja valmistelleet lelukasseja lapsille.

Tämän vuoden jouluateria tulee olemaan aikaisempaa runsaampi ja iloisempi tuhannelle arabikristitylle perheelle Israelissa. Teemme yhteistyötä paikallisten arabipastorien kanssa Jerusalemin, Haifan, Nasaretin ja Beetlehemin alueella. Tunnistamme yhdessä apua eniten tarvitsevat perheet, joille lahjoitamme ruokalahjakortteja ja leluja. 

Jaamme lahjakortteja joulukuun puolivälissä, jotta perheille jää aikaa tehdä ruokaostoksia joulua varten ja nauttia juhla-ajasta. Lelut jaetaan lapsille jouluaattona osana Nasaretin kaupungin perinteistä jouluparaatia.

“On sydäntälämmittävää, että voimme tuoda hymyn lasten kasvoille ja varmistaa, että perheet saavat iloita joulun juhla-ateriasta,” sanoo ICEJ:n avustustyön assistentti Jannie Tolhoek. “Monet ihmiset ympäri maailmaa viettävät joulua nauttimalla hyvän aterian ja antamalla lahjoja toinen toisilleen. Samaan aikaan monet arabikristityt perheet elävät köyhyysrajan alla, eikä heillä ole mahdollisuutta yhteiseen perheateriaan jouluna.”

Kiitos, että autat meitä välittämään joulun iloa Israelin arabikristityille perheille. Sinun tuellasi on suuri vaikutus!

Laurina Driesse
ICEJ:n viestintäassistentti

ICEJ Suomen osaston joulukorttien tuotot ohjataan tänä vuonna Nasaretin arabikristittyjen tukemiseen. Ostamalla joulukortteja voit ilahduttaa ja siunata paitsi läheisiäsi myös Pyhän maan kristittyjä! www.icej.fi/kauppa

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

19/04/2024

Israel tarvitsee ystäviä enemmän kuin koskaan

16/04/2024

Israelin Punainen Daavidintähti pelastaa elämää

15/04/2024

Iran iski Israeliin – laajeneeko sota?