ajankohtaista

Kiireellinen pyyntö nuorten alijan tukemiseksi

Israeliin on tänä vuonna muuttanut jo 40 000 juutalaista ja heistä yli 80 prosenttia on saapunut entisen Neuvostoliiton alueen maista, joihin Ukrainan sota on vaikuttanut merkittävällä tavalla. Myös nuorten alija on tällä hetkellä suuressa kasvussa ja tänä syksynä ennätysmäärä nuoria juutalaisia on valmiina lentämään Israeliin, mutta he tarvitsevat siihen meidän apuamme.

Jerusalemin kansainvälinen kristillinen suurlähetystö sai juuri äskettäin kiireellisen pyynnön Israelin juutalaistoimistosta Danielle Morilta, joka on meidän pääyhteistyökumppanimme alijaoperaatioissa.

Daniellen viesti kuului näin: ”Olemme tuomassa Israeliin 600 juutalaista teiniä, 14–20-vuotiaita tyttöjä ja poikia, jotka saapuvat Israeliin kaikkialta entisen Neuvostoliiton alueelta. Se on mahdollista Naale- ja SELA-ohjelmiemme kautta. Näiden ohjelmien myötä nämä urheat teinit jättävät kaiken taakseen: kotinsa, perheensä, ystävänsä, kaiken tutun ja turvaverkostonsa, ja lähtevät tälle rohkealle matkalle kohti Israelia yksin.”

Autathan meitä tukemaan tätä kiireellistä alijaoperaatiota lahjoittamalla ICEJ:n exodus- ja alijatyöhön.

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

17/05/2024

Juutalaisten paluumuutto Israeliin jatkuu vahvana

16/05/2024

Apua sodan traumatisoimille lapsille

13/05/2024

Israelin suurlähettiläs Ben-Yaakov: ”Israelin kansalla on kyky voittaa kaikki tiellemme tulevat esteet”