ajankohtaista

Lähde ICEJ Suomen osaston matkassa lehtimajanjuhlille

Muusikkoja lavalla ja palmunlehviä edessä

ICEJ Suomen osasto kutsuu sinut mukaan lehtimajanjuhlille Israeliin 29.9.−6.10.2023! Järjestämme tänä vuonna kolme matkaa lehtimajanjuhlille. Näistä yksi on jo loppuunmyyty, joten varaa paikkasi pian. Lehtimajanjuhla 2023 järjestetään Galileassa, Jerusalemissa ja Negevissä.

Valitse helppo ja stressitön tapa lähteä lehtimajanjuhlille ja lähde ICEJ Suomen osaston valmismatkalle syksyllä. Matkoilla pääset tutustumaan erilaisiin retkikohteisiin ja ohjelmassa on tilaa osallistua lehtimajanjuhlatilaisuuksiin. 

Lehtimajanjuhla alkaa kahdella ulkoilmatilaisuudella kauniissa Galileassa, jonka jälkeen juhlimme viiisi päivää Jerusalemissa.

Halukkaat voivat osallistua vielä tukitilaisuuteen Negevissä, jonka pidämme yhdessä juutalaisen kansallisrahaston ja sitkeiden Gazan rajalla asuvien israelilaisyhteisöjen kanssa, sekä rukouspäivään Pavilionissa.


Osallistu Israelissa:

 • Osta konferenssipaketti, joka sisältää sisäänpääsyn lehtimajanjuhlatilaisuuksiin joko kuutena tai kahdeksana päivänä. ICEJ Suomen osaston valmismatkalle lähteville suosittelemme Galilea & Jerusalem -pakettia (499 euroa).

• Ilmoittaudu ICEJ Suomen osaston valmismatkalle, joiden matkanjohtajina toimivat Jani Salokangas sekä Sarita Hokkanen ja Susanna Rajala. Tuija Valtasen vetämä matka on täynnä.

• Voit vaihtoehtoisesti matkustaa maahan omatoimisesti esimerkiksi ICEJ:n päätoimiston Full Feast Tour -paketin avulla.

Katsele netissä:

• Valitse kolmesta eri nettipassista. Kaikki sisältävät kahdeksan päivää lehtimajanjuhlatilaisuuksia sekä videoarkiston katseluoikeuden vähintään tammikuun 2024 loppuun saakka.

Lue lisää lehtimajanjuhlasta ja eri matka- ja lippuvaihtoehdoista täältä.

Matkalaisten suusta kuultua

”Lehtimajanjuhla oli hieno. Paljon näkemistä ja kokemista koko rahan edestä. Rakkaudelliset ja koskettavat ja kaikkensa antavat matkanjohtajat ICEJ:n lehtimajanjuhlamatkalla.”

”Näillä juhlilla kuulee aina ajankohtaisia asioita Israelista ja maailman tilanteesta. Ylistys oli mahtavaa ja tulkit hyviä.”

”Seminaarit ja iltatilaisuudet antoivat uutta avartavaa näkökulmaa Raamatusta ja Israelin kansan vaiheista. Jeruslaem-marssi oli puhutteleva osoitus siitä, kuinka monen maan kristityt rakastavat Israelin kansaa.”

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

17/05/2024

Juutalaisten paluumuutto Israeliin jatkuu vahvana

16/05/2024

Apua sodan traumatisoimille lapsille

13/05/2024

Israelin suurlähettiläs Ben-Yaakov: ”Israelin kansalla on kyky voittaa kaikki tiellemme tulevat esteet”