ajankohtaista

Tervetuloa lehtimajanjuhlille Jerusalemiin!

Rakkaat uskolliset ystävät,

Haluaisin henkilökohtaisesti kutsua Sinut osallistumaan tämän vuoden ICEJ:n lehtimajanjuhlaan, joka järjestetään 29.9.–6.10. Israelissa ja verkossa teemalla Koko maailman kuningas.

Tule osaksi Sakarjan profetaallista kehotusta (Sak. 14:16–17): ”Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta.”

Tämä on raamatullinen kutsusi tulla Jerusalemiin tänä vuonna palvomaan ja rukoilemaan kansakuntasi puolesta Kuninkaiden Kuninkaan edessä!

ICEJ:ssä henkilökuntamme rukoilee viikoittain juhlan puolesta, ja uskon todella, että Herra aikoo tehdä jotain hyvin erityistä ja jopa ylittää odotuksemme.

”Ja monet kansat, väkevät pakanakansat, tulevat Jerusalemiin etsimään Herraa Sebaotia, etsimään Herran mielisuosiota.” (Sak. 8:22)

Juhlaan on enää kolme kuukautta, joten nyt on aika ilmoittautua. Vieraile verkkosivuillamme osoitteessa icej.fi/lehtimajanjuhla-2023/ nähdäksesi kaikki vaihtoehdot, joilla voit rekisteröityä tämän vuoden juhlaan.

Toivotan Sinut tervetulleeksi 2023 lehtimajanjuhlaan!

Siunauksin Jerusalemista,

Tri. Jürgen Bühler
ICEJ:n presidentti

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

02/07/2024

ICEJ:n toimisto suljettu heinäkuussa

01/07/2024

Pelon keskellä lohduttamassa

01/07/2024

Israelin naisyrittäjät kamppailevat kriisin keskellä