ajankohtaista

Tiesitkö tämän lehtimajanjuhlasta? Osa 1. ’Moedim’

Osa 1. Moedim - Sovittu aika

ICEJ:n presidentti Jürgen Bühler puhuu kiehtovassa miniopetussarjassaan sukkotista eli lehtimajanjuhlasta. Ensimmäisessä osassa keskitytään lehtimajanjuhlaan Herran määräämänä, sovittuna juhla-aikana, jolloin Hän kohtaa kansansa Jerusalemissa.

”Lehtimajanjuhla ei ole kristillisen suurlähetystön juhla, vaan juhla, josta Jumala sanoo, että tämä on Minun juhlani.” Herra sanoo 3. Mooseksen kirjan 23. luvun alussa, että lehtimajanjuhla on Hänen määräämänsä, sovittu juhla-aika. ”Hepreaksi tämä sana on mo’ed (monikossa moedim), jonka voi ymmärtää ikään kuin Jumalan kalenterimerkintöinä, jolloin Jumala kohtaa meitä erityisellä tavalla täällä Jerusalemissa”, Bühler sanoo.

”Yli 42 vuoden ajan Jerusalemin kansainvälisellä kristillisellä suurlähetystöllä on ollut etuoikeus järjestää lehtimajanjuhla Jerusalemissa. Mikä siunaus onkaan nähdä kansakuntien saapuvan tänne vuosi toisensa jälkeen juhlimaan tätä Herran juhlaa.”

”Voimme kertoa monia todistuksia siitä, miten ihmiset ovat kokeneet Jumalan läsnäolon joka vuosi eri tavalla. Se ei ole ikinä mikään rutiini, jossa asiat tapahtuvat aina samalla tavalla. Joka vuosi Herra ilmestyy uudelleen tuoreella ja dynaamisella tavalla.”

”Tule mukaan, kun nousemme ylös Herran vuorelle tapaamaan Häntä täällä Jerusalemissa!”

ICEJ:n lehtimajanjuhla järjestetään tänä vuonna 9.-16.10.2022 sekä fyysisesti Israelissa että internetin välityksellä.
Lue lisää ja ilmoittaudu: feast.icej.org/koti

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

16/03/2023

Oikeudelliset uudistukset kuohuttavat Israelissa

09/03/2023

Pääsiäiskeräys 2023: Anna lahjaksi iloinen pääsiäinen!

06/03/2023

Haifa-koti auttaa uusia asukkaita juurtumaan Israeliin

X