ajankohtaista

Toivon ääniä 40 vuotta

Toivon ääniä ICEJ Suomen osaston 40-vuotisjuhlakonsertti

ICEJ Suomen osasto juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Juhlavuotta suunniteltaessa koin, että olisi hienoa yhdistää yhdistyksemme lohdutuksen näky ja hyväntekeväisyys sekä 40-vuotisen historiamme muisteleminen. Tästä syntyi idea hyväntekeväisyyskonsertista, jossa voimme jakaa rakkaita ja rikkaita muistoja vuosien varrelta, nauttia koskettavasta musiikista sekä tehdä hyvää yhdessä.

Raamatussa muistaminen ei ole vain passiivinen teko, vaan käsky ja pyhä velvollisuus. Se kertoo Jumalan uskollisuudesta ja ohjaa Hänen kansaansa koettelemusten ja voittojen läpi. Muistaminen vahvistaa tulevaisuuden toivoa ja innostaa vanhurskaisiin toimiin. Juuri tätä haluamme tehdä Toivon ääniä -hyväntekeväisyyskonsertissa Helsingin Temppeliaukion kirkossa (Lutherinkatu 3) lauantaina 8. kesäkuuta klo 18.30.

Konsertissa esiintyvät Roberto ja Sara BrandaoSerguei PopovPekka Simojoki sekä Jeremy Wing Kwan Wong ja Chen Qu. Tervehdyksensä tilaisuuteen tuovat muun muassa ICEJ:n presidentti Jürgen Bühler, ICEJ:n Suomen osaston perustaja Ulla Järvilehto ja kansanedustaja Peter Östman. Mukana on useita arvovieraita ja työmme pitkäaikaisia ystäviä – toivottavasti myös Sinä!

Kutsun Sinut mukaan tähän erityiseen tilaisuuteen muistamaan, kiittämään ja toimimaan. 

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta tapahtumassa kerätään vapaaehtoinen lahja ICEJ:n työhön Israelin hädänalaisten ja kärsivien hyväksi. 

Yhdessä juhlimme ja yhdessä toimimme!

Jani Salokangas
ICEJ Suomen toiminnanjohtaja

Lisää ajankohtaista samasta aiheesta

13/06/2024

Toivon sanoja ja säveliä Temppeliaukion kirkossa

31/05/2024

Haastattelussa Ulla Järvilehto: ”Iloitsen, kun työ edistyy!”

24/05/2024

Selvitys: Antisemitismi lisääntynyt Suomessa viiden viime vuoden aikana